• bejrat02.png
  • gabor_vezet01.png
  • hv11.jpg
  • korai-lila.jpg
  • magnlia.jpg
  • tndr11.jpg
  • var01.jpg
Honlap Szolgáltatás Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

A fotózáshoz nem kell külön engedély, a recepción azonnal igényelhető!

Az esküvői fotózás alapdíja a szombathelyi Kámoni Arborétumban brutto 5500 ft.


Ezért a díjért a fotózáskor a páron és a fotóson kívül, természetesen bejöhetnek a fotós segédjei, esetleg sminkes illetve ha olyan kép is lenne, amin a tanuk vagy a koszorús lányok szerepelnek, természetesen ők is, maximum 8 fő.

Lehetséges további szolgáltatásokat igénybe venni plusz díjért, pl. kérésre áttelepítünk padot-asztalt olyan helyre, ahova kérik vagy ki lehet vinni széket, egyebet a látogatóközpontból, stb. illetve ki lehet bérelni az elektromos kiskocsijainkat, ha két helyszín között ezzel szeretne kényelmesen, tisztán közlekedni valaki, pl. a menyasszonyi ruhában.

Időpont: leginkább nyitva tartási idő alatt:
április 15-ig 9.00 - 17.00
április 15 - október 15-ig 9.00-19.00
Az arborétum minden nap nyitva tart

Kivételes esetben lehetséges nyitva tartási idő után, egyedi egyeztetéssel (pl. nyár közepén, amikor még este 7 órakor is erősek tudnak lenni a fények)

Javasoljuk, hogy a fotózás előtt valamikor a pár és/vagy a fotós tartson egy bejárást, hogy előre kiválaszthassa a helyszíneket, mert kb. 23 hektáron számtalan szebbnél-szebb helyszín van, ha a fotózáskor kell megkeresni több helyszínt, az nagyon sok idő. Továbbá ha az aktuálisan virágzó bokrot szeretnének egy helyszínül, kérem tájékozódjanak előtte az aktuális helyszínről. (Kérem, vegyék figyelembe, hogy a kertrekonstrukció olyan erőteljesen megváltoztatta az arborétumot, hogy aki ismerte korábban, az sem biztos, hogy most megtalálja a korábbi helyeket).

Ha igénylik, mi is tudunk javasolni, megmutatni helyeket.

Ha csak a kertet, mint helyszínt igénylik, nem szükséges további engedély, a díjat a recepciósnál lehet befizetni érkezéskor. Egyéb, fotózáshoz kapcsolódó szolgáltatás, igény esetén, kérem, keressen engem.

Boldogságot és egészséget kívánunk az ifjú párnak.


 

Nyomtat

Lap tetejére

A szombathelyi Kámoni Arborétum fenntartója a

Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

National Agricultural Research and Innovation Centre

Erdészeti Tudományos Intézet

Forest Research Institute

www.erti.hu

Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Központ

9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/b.

+36 94 500  343, info@kamoniarboretum.hu

Tömegközlekedéssel megközelíthető: 1 vagy tanév alatt az 1C jelű helyijáratú busszal, mely összeköti az arborétumot a belvárossal és a vasútállomással is.

Copyright © Kámoni Arborétum 2019

Template by Joomla Templates           Készítette: WEBszigno.hu